Cirkusresidens i CirkusKvarnen!

Under vecka 34 har vi glädjen att i samarbete med VGR (Västra Götalandsregionen) ha världshistoriens första cirkusresidens i CirkusKvarnen!!

Det innebär att fyra professionella artister, tre cirkusartister plus en musiker, finns på plats i CirkusKvarnen för att tillsammans skapa en cirkusföreställning för barn och unga! 

Som avslutning bjuder de in publik för att visa vad de skapat under veckan, som en öppen repetition eller s.k work in progress. 

Detta kommer ske i CirkusKvarnen lördagen den 28 augusti kl 11! Varmt välkomna! 

Gratis för alla barn och unga under 15 år och för alla över 15 år som är medlemmar i Reinos vänner! Medlemskap löses på www.reinosvanner.se/medlem eller på plats på lördag via swish!

Vi ses på lördag! 

Hälsning från residensartisterna – om oss: 

Vi är tre cirkusartister och som träffades på en cirkusutbildning i Köpenhamn. En luftakrobat: Aurelia Ingelsvide och två jonglörer: Love Dahlin och Alrik Lundin. Vi har arbetat tillsammans i olika konstellationer tidigare, framförallt har vi alla turnerat med Clowner utan gränser. Vi har alla erfarenhet av clowneri. Vi har musikern Anton Palmborg med oss. Han har gjort musikaliska kompositioner i många år och har en bakgrund inom digital musikproduktion. 

Om mötet med publiken: Vi ser framemot att få framföra det vi skapat!

”En kvällsrutin”. Det bjuds till skratt då tandborstar används som rakhyvlar och nästrimrar, en välstämd gurgelsymfoni tar plats och fascinerande cirkuskonster framförs. Vi kommer att skapa en clownföreställning iklädda pyjamas. Det har blivit dags att gå och lägga sig och publiken kommer in mitt i förberedelserna. Mjukheten på kuddar testas av publik, tandborstar snurras och försvinner upp i näsan. Jongleringsrör används som dammsugare för att göra rent bland publikens fötter. Det är trångt framför spegeln då vi samlas för att göra oss iordning inför natten.

Välkomna att se vår kvällsrutin!